Romantyczna Kolacja Walentynkowa

14-02-2019

godzina 19.00

 Menu

Amuse-bouche (przystawka)
Pate z wątróbek na chałce grillowanej, z konfiturą z czerwonej cebuli
Zupa
Krem z marchewki z nutą pomarańczy i imbirem
Dania główne
Halibut na purre z zielonego groszku, z pieczonym batatem i blanszowanym szpinakiem
Filet z kaczki w panierce z pietruszki na quinoi, z karmelizowanym burakiem
Deser
Trio degustacyjne

Lampka wina
Woda z cytryną

KOSZT: 110 zł / osoba

Dla Gości biorących udział w Kolacji – pokoje w atrakcyjnych cenach:
*nocleg w pokoju 2-osobowym, ze śniadaniem w formie bufetu oraz dostępem do Strefy Spa – tylko 240zł
*nocleg w komfortowym pokoju 2-osobowym z widokiem na jezioro, ze śniadaniem w formie bufetu oraz dostępem do Strefy Spa – tylko 280zł

Doba hotelowa przedłużona do godziny 13.00

Szczegóły oraz rezerwacja stolika: 
*tel. 533-323-139 lub (86) 444-15-51
*e-mail recepcja@pensjonatraj.pl

2019-01-17T09:46:21+00:00